مقدمه کتاب: در ابتدا کامپیوترها و کاربران براساس سیستم عالم MS-DOS فعالیت می کردند و برنامه هایی که ساخته می شد براساس این عامل بود. برنامه های تحت DOS برنامه هایی بودند که کاربر از راهی مشخص وارد برنامه می شد، مراحلی را طی می کرد و راه خروج نیز مشخص بود و کاربر همیشه مجبور به طی کردن مسیرهای مشخص بود و برای رسیدن به منو و پنجره ای حتما باید از منو و پنجره قبلی آن عبور می کرد و هیچگونه اختیاری در تنظیم منو و پنجره ها یا تغییر آنها نداشت (که احتیاج باشد در جایی ثبت شود).

این خاصیت سیستم عامل DOS باعث می شد که اکثر تنظیمات برنامه های کاربردی در مرحله برنامه نویسی و کامپایل کردن انجام شود و احتیاجی جهت ثبت تنظیمات در فایل نباشد.

با این وجود سیستم عامل DOS از ریجستری مستثنی نبود و سه فایل MSDos.sy و Config.sys و Autoexec.Bat وجود داشتند که سیستم عامل DOS و جمعا برنامه های کاربردی تنظیماتی مانند اختصاص دادن Buffer و یا تعریف Cdrom و غیره را در این فایل ها ثبت می کردند و در واقع این سه فایل نقش محضرخانه ثبت یا همان ریجستری را ایفا می کردند.

بعد از سیستم عامل Ms-Dos سیستم عامل ویندوز 3x به بازار عرضه شد که تحولی در سیستم عامل و نحوه ساخت برنامه های کاربردی ایجاد کرد، سیستم عالم ویندوز 3 ایکس دارای پنجره هایی بود که کاربر می توانست در نحوه ظاهر شدن رنگ و اندازه پنجره ها و نحوه اجرا شدن برنامه ها دخالت کرده (امکانی که در DOS وجود نداشت) و آنها را به دلخواه تنظیم کند.


کامپیوتر پرسش - آموزش رایگان کامپیوتر

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Seeland کانال نهم،کلاس نهم،کانال کلاس نهم،کلاس نهمی ها،نهمی ها خلاصه کتاب اصول حسابداری 1 عبدالکریم مقدم حق و صبر قلب من چشم تو پرفروش ترینها برماچه گذشت هرچه بودگذشت نشاط در مدرسه روزنه ای به آن سوی دیوار asdfghj